Muurstickers

Muurstickers

 

Muurstickers als decoratie

Muurstickers zijn ideaal om je huis een finishing touche te geven qua muurdecoratie. Ze geven binnen enkele minuten iedere kamer in het huis meer sfeer en uitstraling. Muurstickers zijn een originele manier om de uitstraling van een kamer, tegen lage kosten en weinig inspanning, uniek te maken en een eigen look te geven.

Soorten muurstickers

Muurstickers zijn er in alle soorten, maten en vormen. Populaire vormen van muurstickers zijn muurteksten of decoratieve afbeeldingen voor op de muur.

Alle stickers zijn naar eigens maak en wens te maken. Van vrijwel alle interieurstickers zijn er verschillende maten beschikbaar. De maten variëren van erg klein tot groot en muur vullend. Naast een brede keuze aan maten kan ook de kleur naar wens gekozen worden. Er zijn 50 kleuren muurstickers beschikbaar.

Populaire stickers zijn vooral muurteksten en stickers met decoratieve afbeeldingen. Veel teksten zijn inspirerend en gaan over liefde, het gezin, het huishouden, eten en mooie spreuken. Muurdecoratie stickers zijn te verkrijgen in bijvoorbeeld afbeeldingen van dieren of een mooie Boeddha afbeelding.

Voor kinderen zijn er de muurstickers babykamer en muurstickers kinderkamer. Hier zijn tal van leuke en schattige stickers te vinden zoals stickers met namen, dieren, prinsessen of stoere auto’s!

Andere soorten stickers zijn muurstickers, deurstickers, raamstickers, interieurstickers, babykamer muurstickers, muurteksten, muurstickers dieren, muurstickers bomen, wandstickers, kinderkamer muurstickers en muurstickers bloemen.

Waar kan ik een muursticker plaatsen?

Hoe vaak komt er het niet voor. Je bent bijna klaar met een kamer, maar er ontbreekt nog iets, maar wat? Een leuke en goede optie om een kamer af te maken is het plakken van een muursticker.

Muurstickers zijn geschikt voor vrijwel elke kamer in het huis. Je komt ze vaak tegen in woonkamers, slaapkamers, keukens, badkamers, kinderkamers en babykamers, op deuren en ramen.

Bepaal vooraf aan het plaatsen waar je de interieursticker precies wil hebben. Meet de muur op en zorg dat de sticker recht geplakt wordt. De muurstickers kan je natuurlijk op de muur plaatsen, maar er zijn ook veel andere plak mogelijkheden. Denk hierbij aan het plaatsen van de sticker op ramen, deuren, mdf-platen, plexiglas platen enzovoort. De stickers zijn vrijwel overal te plaatsen, zolang de ondergrond vlak en stof en vet vrij is.

Hoe plaats ik een muursticker?

Het plaatsen van een muursticker is erg eenvoudig. Als de plakinstructies worden opgevolgd, kan je binnen enkele minuten genieten van de net geplaatste muurdecoratie sticker.

Het is erg belangrijk dat wordt gelet op de ondergrond. Het is belangrijk dat die glad en egaal is. Daarbij moet de ondergrond vet en stof vrij worden gemaakt voor het plakken. Op deze manier hecht de sticker beter aan de ondergrond.