Veilig betalen

Bij Sfeertjemaken kunt u kiezen uit 4 verschillende betaalmethoden. 

1. iDeal

Als u voor betaling via iDeal kiest komt u terecht in de vertrouwde betalingsomgeving van uw bank. Door voor deze realtime betaling te kiezen heeft u het product sneller in huis. Met iDeal betaal je snel, simpel en veilig online via uw eigen bank.

 

2. Achteraf betalen op factuur via Klarna

 Als particulier of bedrijf kunt u bij ons achteraf betalen op factuur. Wij werken samen met een kredietverzekeraar. Wanneer u de bestelling plaatst, wordt er direct een controle uitgevoerd. Is dit succesvol dan zal de order direct verwerkt worden en krijgt u de gebruikelijke orderbevestigingen. Wordt uw order niet goedgekeurd dan wordt dit gemeld en kunt via een andere betaalmethode uw order plaatsen. De algemene voorwaarde voor achteraf betalen in de webshop gelden op de bestelling.

 

3. PayPal

 Heeft u een PayPal account? Dan kunt u ook bij ons terecht. Paypal wordt gebruikt als digitale portemonnee. Alle betaalmethodes kunnen eenvoudig bewaard en gebruikt worden. U gebruik geen creditcard gegevens of een random reader meer maar een e-mailadres en wachtwoord.


4. Creditcard

Bij Sfeertjemaken kan je ook betalen door gebruik te maken van uw creditcard. Wij accepteren betalingen die gedaan worden met Mastercard, Maestro, Visa en Mister Cash.