Terrasverwarmers

Weergegeven:
Sorteren op:

Terrasverwarmer Elegance - zwart - muurbevestiging

Met terrasverwarmer Elegance verwarm je elke koele avond!Heeft u een tuinfeestje? Of zit u graag ’s ..

€109,95 Excl. BTW: €90,87

Terrasverwarmer Elegance - zwart- plafond

Terrasverwarmer Elegance - plafondbevestiging Met terrasverwarmer Elegance verwarm je elke koele avo..

€109,95 Excl. BTW: €90,87

Terrasverwarmer Elegance met LED - zwart - plafond

Terrasverwarmer Elegance met LED - zwart - plafond Met terrasverwarmer Elegance verwarm je elke koel..

€129,95 Excl. BTW: €107,40

Terrasverwarmer kopen? Dan bent u bij Sfeertjemaken aan het juiste adres!

Een terrasverwarmer, ook wel patio heater genoemd, laat u in optima forma genieten van het buitenleven! In drukke tijden waarin stress en spanning de overhand dreigen te nemen, leeft een groot verlangen naar rust en natuur. De tuin is bij uitstek een ruimte waar u dan even kunt onthaasten. Maar wat doet u wanneer het eigenlijk net iets te fris is? Een terrasverwarmer is dan de ideale oplossing. Met een terrasverwarmer geniet u elk seizoen tot in de late uurtjes van het buitenleven. Gebruik de terrasverwarmer voor uw tuin, veranda, balkon of zelfs in een partytent! Kortom, dé ideale sfeermaker!

De terrasverwarmer monteert u gemakkelijk aan een wand of plafond met de bijgeleverde schroeven. Bepaal vanuit uw eigen stoel de temperatuur met de meegeleverde afstandsbediening. De heaters zijn ook nog eens plenswaterdicht. Hierdoor kan uw terrasverwarmer gedurende het gehele jaar buiten blijven hangen!

Een terrasverwarmer kopen begint met het maken van een keuze. Sfeertjemaken beschikt gelukkig over een divers aanbod elektrische terrasverwarmers, ook wel patio heaters genoemd. Let bij uw keuze vooral op de grootte van het oppervlakte dat u wilt gaan verwarmen.

Gaat het om een beschutte of open omgeving? Hoe minder de omgeving is bedekt, des te meer vermogen er nodig voor de verwarming. En wilt u de terrasverwarmer aan het plafond of aan de muur monteren?

Er zijn verschillende soorten terrasverwarmers. Tegenwoordig is de elektrische terrasverwarmer ontzettend in trek. Een elektrische terrasverwarmer, ook wel patio heater genoemd, is in tegenstelling tot een gasverwarmer zeer veilig. Bovendien bieden patio heaters een aanzienlijk hoger rendement en is gedoe met gasflessen verleden tijd!

Op deze pagina vind u ons grote aanbod terrasverwarmers. Interesse in een traditionele manier van terrasverwarming? Kijk dan ook eens bij onze vuurschalenvuurkorven en tuinhaarden! Onder het tabblad ‘vuuraccessoires’ zijn onder meer golden flame paraffine haardblokkenaanmaakblokjes en aanmaakvloeistof verkrijgbaar.