Tuinfakkels

Tuinfakkels
Weergegeven:
Sorteren op:

Paraffine berkenstam - set 2 stuks

Paraffine berkenstamVoor sfeer in de tuin, op het terras of balkon is het paraffine berkenstammetj..

€15,95 Excl. BTW: €13,18

Zweedse fakkel 25cm - 4 stuks

Zweedse fakkelDe Zweedse fakkel wordt steeds populairder in Nederland. En dat is niet zo gek. Je k..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Online buitenkaarsen kopen

Online buitenkaarsen kopen is erg eenvoudig. Er is een groot aanbod, waardoor je gemakkelijk de juiste keuze maakt. In de kaarsen webshop vind je een ruim aanbod in verschillende kleuren en maten. Combineer ze en je krijgt een leuk speels effect in je tuin. Via een eenvoudig afreken proces, waarbij je zonder account af kunt rekenen. Is het bestellen van tuinkaarsen, buitenkaarsen en terraskaarsen in de webshop een eitje. Je kan ook eenvoudig tuinfakkels of vuurpotjes online bestellen.

Bolsius kaarsen en buitenkaarsen

Bolsius kaarsen en buitenkaarsen zijn nu ook verkrijgbaar bij Sfeertjemaken. Het Bolsius buiten assortiment is onder te verdelen in de 2 categorieën tuinfakkels en buitenkaarsen. Bij de buitenkaarsen vind je zowel verschillende kleuren als formaten. Door te combineren kan je een leuke speels effect creëeren. Met de Bolsius summerlounge lijn kan je jezelf helemaal in vakantiestemming brengen. De felle en zomerse kleuren staan dit seizoen centraal. Zo vind je de kleuren van de zon, zee en lucht terug. Ook worden Bolsius citronella kaarsen toegevoegd. Door verschillende kruiden toe te voegen aan de bekende geur, krijg je een verassend effect. Er zijn 3 variaties op de geurkaarsen. Hierbij brengen de geur combinaties met citronella, basilicum, rozemarijn en citroengras je zo in het zonnige Italië, maar dan in je tuin.

Een goede buitenkaars

Een kaars is gewoon een lichtbron. Gewone kaarsen zijn vaak in de vorm van een cilinder. Normaal gesproken zijn kaarsen gemaakt van bijenwas of stearine met aan katoenen koort door het midden. Wanneer de koort aan wordt gestoken gaat het bijenwas en de koort branden. Een buitenkaars verschilt niet veel van een binnen kaars. Een buitenkaars is vaak gemaakt van paraffine. Doordat paraffine andere brandeigenschappen hebben geeft de vlam van een buitenkaars een mooiere uitstraling. Omdat ze vaak buiten en in de tuin worden gebrand, worden zo ook wel tuinkaarsen genoemd. De vlam is een stuk groter en de lont vaak dikker. Door de gecombineerde eigenschappen is hij zeer geschikt om buiten te branden. Het zorgt er namelijk voor dat hij niet zomaar uit wordt geblazen door de wind. Bij het branden is het wel aan te raden om aan de veiligheid te denken. Maak de tuinkaars daarom ook niet uit met water, maar blaas zelf flink.

Wat is een vuurpot?

Een vuurpot is ideaal. Het is in principe een schaal gevuld met paraffine(kaarsvet). Hierdoor branden vuurpotjes gemakkelijk buiten door weer en wind. Ook is hij nog eenvoudig in gebruik. Plaats hem op de gewenste bestemming en geniet uren van een warme brandende vlam. De vuurpot is een gezellige aanvulling op een avond met vrienden of op een tuinfeestje. Zet er een aantal door de tuin heen en ervaar de unieke uitstraling. Bij Sfeertjemaken vind je 2L Home and Garden en Esschert design vuurpotjes.

Ben je eigenlijk opzoek naar een tuinfakkel? Bij Sfeertjemaken kan je ook online tuinfakkels kopen.